Lloguer Local comercial a Molins de Rei, CENTRO

Lloguer opció compra
Local comercial

Molins de Rei

900€

CENTRO

325

Estat

Bon estat

Cod. postal

8750

Fotos
Mapa
imagen no disponible
imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible imagen no disponible
imagen no disponible
1/37

Mapa

Imprimir Ficha Twitter Delicious compartir VK compartir whatsapp

Referència : LOCMOLINS

Visites a aquest immoble: 226

Contactar amb l´anunciant

Un Somni X M2

Telèfon: 937794999

He llegit i accepto les condicions d´ús i Política de privacitat

Característiques

2
Entre 5 i 10 anys
Moblada

Local comercial

Estades: 10

Bon estat

m² construïts: 325 m²

Preu/m²: 2.77 €

Lloguer opció compra: Si
Preu : Consultar

Lavabos: 2

Exterior


En tràmit
Descripció:
OPORTUNITAT ÚNICA A MOLINS DE REI. AQUEST ANUCNIO NO ÉS NOMÉS UN LLOGUER, EL LOCAL ÉS EN EL RÈGIM D´UNA OPCIÓ DE COMPRA, HI HA LA POSSIBILITAT DE SER NOMÉS UN LLOGUER. Espectacular local condicionat al 100%. Llest per ser utilitzat, sense obligatòria despesa, aixeca les persianes i comença a carregar. Local 325m2 de superfície distribuïts en les diferents oficines, fins a 7 privades per a utilitzar-los com més us agradi. Instal·lacions de l´equipament i de les telecomunicacions, 2 banys, cuina i menjador per als treballadors, per separat entrada de mercaderies sense la necessitat d´anar a través de l´àrea principal d´atenció. Vine a visitar-nos sense compromís i t´explicarem aquesta nova i EXCLUSIVA manera de l´adquisició d´aquest local, es paga local SENSE la NECESSITAT DE recórrer A les HIPOTEQUES ARA. Preu el local, 205.000 euros més impostos i despeses.
Com funciona?: Aportació obligatòria mínima de 25.000€, a continuació, comença un període de 7 anys les taxes d´€900/mes, on s´acumulen un total de 75.600€ en aquest període, afegit fins a 25.000 inicial lliurat, oferirà un total de lliurar 100.600€. Aquest import està escrit en PLENA (sense interessos) de l´import total acordat encara per pagar després 104.400€ més impostos i les taxes. L´escenari en 7 anys és que anem a anar al banc a continuació, a aplicar per la hipoteca necessaris per anar al notari i podrem dir que hem de només el 51% del que ens costa a l´ajuntament, rebent llavors sense problemes la hipoteca, que és avui, així que és poc probable que es concedeix, perquè necessitem per acumular una gran quantitat d´entrada.
Abans de convidar-vos a conèixer, sol·licitar els diferents vídeos que hem d´aquest preciós i gran local per revisar-lo tantes vegades com es vulgui i tenir una millor idea del que vaig presentar.
Oferta exclusiva NOMÉS EN AQUEST MUNICIPI.

Imprimir Ficha Twitter Agregar Delicious compartir VK compartir whatsapp

Referència : LOCMOLINS

Visites a aquest immoble: 226

Contactar amb l´anunciant

Un Somni X M2

Telèfon:937794999

He llegit i accepto les condicions d´ús i Política de privacitat